history Historia zmian
zamknij

Wersja obowiązująca od 2023-09-28    (Dz.U.2023.2045 tekst jednolity)

Art. 49. (uchylony)

Wersja obowiązująca od 2023-09-28    (Dz.U.2023.2045 tekst jednolity)

Art. 49. (uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2021-04-13 do 2023-09-27    (Dz.U.2021.678 tekst jednolity)

Art. 49. (uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2019-08-08 do 2021-04-12    (Dz.U.2019.1489 tekst jednolity)

Art. 49. (uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2018-01-30 do 2019-08-07    (Dz.U.2018.262 tekst jednolity)

Art. 49. (uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2015-11-26 do 2018-01-29    (Dz.U.2015.1970 tekst jednolity)

Art. 49. (uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2015-09-15 do 2015-11-25

[70] (uchylony).

[70] Art. 49 uchylony przez art. 1 pkt 35 ustawy z dnia 10 lipca 2015 r. o zmianie ustawy o organizacji rynku rybnego (Dz.U. poz. 1267). Zmiana weszła w życie 15 września 2015 r.

Wersja archiwalna obowiązująca od 2013-11-27 do 2015-09-14    (Dz.U.2013.1389 tekst jednolity)

[Ewidencja utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych] 1. Organizacja producentów ubiegająca się o przyznanie pomocy finansowej, o której mowa w art. 46 ust. 1 pkt 2 lit. b, d i e, prowadzi ewidencję utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych.

2. Ewidencja zawiera w szczególności informacje o ilości i rodzajach utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych, a także o poniesionych kosztach utrwalenia i przechowywania tych produktów.

3. Do ewidencji załącza się kopie deklaracji przejęcia produktów rybnych.

4. Minister właściwy do spraw rybołówstwa określi, w drodze rozporządzenia, sposób prowadzenia ewidencji, o której mowa w ust. 1, oraz szczegółowy zakres informacji, o których mowa w ust. 2, mając na względzie uzyskanie informacji niezbędnych do weryfikacji danych podawanych przez organizacje producentów ubiegające się o przyznanie pomocy finansowej.

Wersja archiwalna obowiązująca od 2011-03-19 do 2013-11-26

[Ewidencja utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych] 1. Organizacja producentów ubiegająca się o przyznanie pomocy finansowej, o której mowa w art. 46 ust. 1 pkt 2 lit. b, d i e, prowadzi ewidencję utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych.

2. Ewidencja zawiera w szczególności informacje o ilości i rodzajach utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych, a także o poniesionych kosztach utrwalenia i przechowywania tych produktów.

3. Do ewidencji załącza się kopie deklaracji przejęcia produktów rybnych.

4. Minister właściwy do spraw rybołówstwa określi, w drodze rozporządzenia, sposób prowadzenia ewidencji, o której mowa w ust. 1, oraz szczegółowy zakres informacji, o których mowa w ust. 2, mając na względzie uzyskanie informacji niezbędnych do weryfikacji danych podawanych przez organizacje producentów ubiegające się o przyznanie pomocy finansowej.